C1 Rijbewijs halen in Veendam

Wilt u een C1 Rijbewijs halen in omgeving Veendam? Bij Rijschool Ruud kan zowel de beginnende als gevorderde bestuurder zijn C1 Rijbewijs halen.

Theorie & Rijlessen

Een C1 rijbewijs kunt u halen door voldoende rijlessen te volgen en te slagen voor het theorie-examen. Daarna mag u het praktijkexamen aanvragen. In de theorie leert u onder ander over ‘basiskennis Verkeer’, ‘Techniek’, ‘Lading’ en ‘Vervoerswetgeving’. Dit wordt meestal middels een zelfstudie geoefend, maar ook klassikaal behoort tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van uw rijervaring kunnen wij u een van onderstaande pakketten adviseren voor de rijlessen in uw vertrouwde omgeving van Veendam. Meestal adviseren wij u op basis van de eerste proefles. Tijdens de rijlessen leert u onder andere bijzondere manoeuvres die je moet kunnen uitvoeren en kijken we naar uw verkeersdeelname en uw rijgedrag.

Medische keuring

Eén van de voorwaarden om praktijkexamen te kunnen doen voor het behalen van uw C1 Rijbewijs is de medische keuring. Aan de hand van een gezondheidsverklaring controleert het CBR en de Arbo arts of u medisch geschikt bent voor het rijden van de camper of vrachtauto. Vraag dit niet té vroeg aan, een gezondheidsverklaring is namelijk maar één jaar geldig. Vraag ons gerust voor advies!

Beroepsmatig uw C1 Rijbewijs halen (Code 95)

Indien u het C1 rijbewijs nodig heeft voor uw beroep dan bent u ook Code 95 nodig. Code 95 bestaat uit twee extra theorie-examens en twee praktijkexamens.

Vrijstelling

Sommige beroepsbestuurders zoals politiemensen en brandweerlieden zijn vrijgesteld van Code 95. Kijk op ilent.nl voor alle vrijstellingen.

C1 Rijbewijs kosten

Bij Rijschool Ruud kunt u het C1 Rijbewijs al halen vanaf €1255,-. Dit is afhankelijk van uw rijervaring en de benodigde aantal rijlessen. Wij adviseren u een proefles in te plannen om zo uw aanvangsniveau te bepalen en daar een rijlespakket aan te koppelen. Uiteraard kunt u ook een losse rijles bij ons afnemen.

Top 
Actie

Gevorderd

  •  

Proefles 1,5 uur €95,00
9 uur les à 60 minuten
Praktijkexamen €395*

€1255,-

Gemiddeld

  •  
Meest Besteld

Proefles 1,5 uur €95,00
12 uur les à 60 minuten
Praktijkexamen €395*

€1505,-

Beginner

  •  

Proefles 1,5 uur €95,00
15 uur les à 60 minuten
Praktijkexamen €395*

€1755,-

Totaalpakket

  •  
SCHERP GEPRIJSD!

Theorieboeken met
e-learning €134,95
Proefles van 1,5 uur €95
14 uur les à 60 minuten
Praktijkexamen €395*

Van €1815,- voor slechts

€1775,-

! Momenteel geldt een brandstoftoeslag, vraag ons naar de huidige toeslag.
* Exclusief eventuele verhogingen CBR tarief

De voordelen van Rijschool Ruud

Rijschool Ruud is altijd onderweg naar een geslaagd resultaat! Met persoonlijke begeleiding leer je tijdens de rijles op een correcte manier rijden in een camper, kleinere vrachtauto of ambulance. Met een grapje op zijn tijd, maar met de realiteit op de weg maakt Rijschool Ruud de gezelligste rijschool van Noord Nederland!

  • Hoog slagingspercentage
  • Persoonlijke benadering
  • C1 Rijbewijs beroepsmatig (Code 95)

Veelgestelde vragen

Wij geven hoofdzakelijk rijlessen in en rondom Winschoten of bij uw op locatie in plaatsen zoals Veendam, Hoogezand, Groningen, Bedum, Ten Boer, Loppersum,  Appingedam, Delfzijl en Stadskanaal.

Het C1 rijbewijs heeft u nodig als u een voertuig wilt besturen dat een maximaal gewicht heeft tussen de 3.500kg en 7.500kg. Dit zijn vaak de lichtere vrachtwagens en campers. Voor zwaardere voertuigen heeft u rijbewijs C nodig.  

Het praktijkexamen wordt afgenomen op CBR-locaties Groningen of Winschoten.

De kosten van het C1 Rijbewijs zijn mede afhankelijk van uw rijervaring. Wij adviseren altijd eerst een proefles te nemen, zodat uw aanvangsniveau kan worden bepaald en het juiste rijlespakket kan worden geadviseerd.

Indien u beroepsmatig wilt rijden met het C1 Rijbewijs heeft u aanvullend Code 95 nodig. Met Code 95 behaalt u een basiskwalificatie die onder andere ingaat op ‘verkeer en techniek’, ‘goederenvervoer’, ‘ voertuigtechniek en ladingzekeren’ en ‘administratie zaken’ (VM2-C en VM3-C). Daarnaast bestaat de Code 95 uit twee praktijktoetsen. Sommige beroepsbestuurders zoals politiemensen en brandweerlieden zijn vrijgesteld van Code 95. Kijk op ilent.nl voor alle vrijstellingen.

De minimum leeftijd voor het behalen van een C1 Rijbewijs is 18 jaar. Daarnaast moet u al in het bezit zijn van een B rijbewijs. Vóórdat u het praktijkexamen doet moet u het theorie-examen RVM1-C hebben gehaald en moet de gezondheidsverklaring door het CBR goedgekeurd zijn.

Contact opnemen

Voornaam *
Achternaam *
Mailadres *
Telefoon *
Straatnaam + Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam
Ik heb interesse in:
Bericht