Over ons

DE AUTORIJSCHOOL VOOR TERMUNTEN EN OMSTREKEN

Rijschool Ruud, opgericht door Ruud Kortekaas en Margôt van Kuik, is dé nieuwe rijschool van Termunten en omgeving.

Bij de in 2016 opgerichte rijschool is Ruud begonnen met het geven van de rijlessen en zorgde Margôt voor alle belangrijke zaken op de achtergrond.

Inmiddels is Margôt sinds februari 2019 ook bevoegd als rij-instructrice.

Later in het jaar 2022 is het team versterkt met instructeur Daniël Kortekaas .

“In principe heb je altijd een vaste instructeur die exact weet aan welke zaken nog gewerkt moet worden.”, wie je krijgt als instructeur is afhankelijk van welke dagen je gaat lessen.

Deze persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je op een vlotte en correcte manier leert autorijden. Het voordeel dat Rijschool Ruud over 4 instructeurs beschikt is dat je gerust een keer een les van de andere instructeur kunt krijgen, zodat je vast beter voorbereid bent op je examen, dan is het minder vreemd dat er een examinator naast je zit i.p.v. Ruud, Margôt of Daniël.

Rijschool Ruud streeft naar een hoog slagingspercentage en zal zorgen dat je goed voorbereid bent op het examen!

Kom jij ook lessen bij rijschool Ruud?

 

Termunten?

Rijschool Ruud is gevestigd in Termunten. Een mooie omgeving om je lessen te volgen en niet ver van Winschoten waar we voornamelijk zullen gaan rijden. Hierdoor kom je al snel in aanraking met verschillende verkeerssituaties waardoor je rijvaardigheid met sprongen vooruit zal gaan. Maar Ruud en Margôt gaan hierin nog een stap verder! Indien jouw agenda het toelaat dan zullen ze zeker een rijles in de ochtendspits en zelfs ‘s-avonds in het donker willen inplannen. Evenals een keer een les naar een andere plaats, zoals Groningen, Hoogezand of Veendam.  Ze doen er alles aan om te zorgen dat jij je in iedere situatie op je gemak zal gaan voelen.

Mooie auto!

Rijschool Ruud maakt gebruik van een stoere witte Ford Kuga. Een geweldige leswagen met een hoge instap, comfortabele zithouding en door de hoogte een geweldig overzicht op het verkeer.

Deze stoere Ford Kuga is ook sterk genoeg om de aanhangwagen te kunnen en mogen trekken.

Deze leswagen is uitgerust met extra spiegels en dubbele pedalen zodat de instructeur goed kan meekijken en indien nodig kan ingrijpen. Jouw veiligheid is op deze manier gewaarborgd.

Inmiddels beschikt Rijschool Ruud sinds de zomer van 2018 ook over een prachtige witte Ford Fiesta AUTOMAAT

In 2019 werd ons wagenpark uitgebreid met een tweede Ford Kuga. Sinds eind 2021/ begin 2022 rijden Ruud en Margôt in dezelfde nieuwe Ford Kuga’s…..achterop beide Kuga’s staat; Onderweg met…… , ook zijn ze van voren te herkennen aan een detail op de spiegel……. Kijk maar eens goed.    Zo maakt het niet uit welke instructeur voorrijd, maar heb je altijd dezelfde auto.

Sinds het voorjaar van 2021 is ons wagenpark nog verder uitgebreid en hebben wij een Iveco Daily gekocht waarmee we het C1, camper, rijbewijs voor u kunnen verzorgen, lees daarover meer op de pagina C1 Rijbewijs.

Geen tijd?

Heb je overdag een drukke agenda waardoor het inplannen van lesuren lastig lijkt? Geen probleem bij rijschool Ruud! Bij deze flexibele rijschool plannen ze de lessen in wanneer het jou het beste uitkomt. Ook ‘s-avonds en op zaterdag!

 

Vragen?

Heb je vragen? Bel Ruud of Margôt even of vul het contact formulier in. Ruud en Margôt staan je graag ter woord!