Eric Wolswijk

"Ik heb zeer veel ervaring in het begeleiden van mensen, maar leg soms dingen té goed uit."

Hallo mijn naam is Eric Wolswijk, geboren in 1970 in Spijkenisse, de liefde heeft me uiteindelijk naar  Termunten gebracht. Hier woon ik inmiddels al jaren met veel plezier.

In mijn werkend leven heb ik inmiddels verschillende banen in verschillende sectoren gehad. Ik zal jullie niet vermoeien met  een opsomming. Sinds 2014 ben ik werkzaam binnen mijn eigen bedrijf FiltaGroningen, daarvoor heb ik jarenlang gewerkt als persoonlijke begeleider binnen dagbesteding alsook bij een woonvorm voor jongeren die om diverse redenen niet meer thuis konden wonen.

Vorig jaar, tijdens de eerste lockdown, kwam een moment van bezinning: hoe kan ik de beide passies van mij combineren? De passies zijn veel onderweg zijn (ik houd van autorijden) en het mensen opleiden/begeleiden. Ik heb daarom de opleiding tot rijinstructeur gevolgd. Na stage gelopen te hebben bij Rijschool Ruud, en de nodige examens, ben ik vanaf januari 2022  in het trotse bezit van een bevoegdheidspas en kan ik starten met het combineren van mijn passie, mensen dingen laten leren en het autorijden.

 

Ik geloof niet in het niet kunnen of het niet snappen van b.v. de verkeersregels. Wel geloof ik in samen op zoek gaan naar hoe jij het beste ondersteunt kunt worden in het leren autorijden, zodat je na het behalen van je rijbewijs, met zelfvertrouwen en de nodige kennis en ervaring een nieuwe weggebruiker wordt.

Mijn pluspunten: zeer veel ervaring op de weg, veel ervaring in het begeleiden van mensen met verschillende achtergronden en leeftijden, goedlachs en goedgemutst.

Mijn minpunten: soms wil ik dingen te goed uitleggen

Stap jij binnenkort bij mij in de auto?