Margôt van Kuik

"Ik ben breed inzetbaar, zowel voor als achter de schermen"

Hallo, ik ben Margôt van Kuik, geboren in Tiel op 16 augustus 1977.

Na de lagere school en de Mavo doorlopen te hebben, heb ik mijn diploma paraveterinair, oftewel dierenarts assistente gehaald in Barneveld

Ik woon alweer ruim 20 jaar in de provincie Groningen, momenteel in Termunten samen met Ruud Kortekaas.

1 van mijn grootste hobby’s zijn mijn dieren; naast een hond, vogels, kippen, duiven, konijnen heb ik ook schapen en geiten, elk voorjaar mag ik een paar weken thuis blijven om alle lammetjes op de wereld te helpen. En volop daarvan te genieten.

Voordat ik Ruud leerde kennen had ik al een uit de hand gelopen andere hobby, namelijk mollen vangen, waar ik later mijn eigen bedrijfje van gemaakt heb en in 2013 zelfs als gediplomeerd mollen vangster aan het werk kon.  Ik ben werkzaam voor vee en landbouw boeren maar ook gemeenten en particulieren horen tot mijn klantenbestand.

Naast het mollen vangen , begon ik achter de schermen voor Rijschool Ruud alle dingetjes te regelen, belletje hier, mailtje daar ……. Maar rijschoolwereld trok mijn interesse al gauw, meer dan alleen het regelen achter de schermen, Inmiddels heb ik in 2018 de opleiding voor rij-instructeur gevolgd ; en heb deze in februari 2019 succesvol afgerond en ben nu ook in het bezit van mijn bevoegdheidspas. Inmiddels geef ik nu dus ook vanaf die tijd rijles met erg veel plezier. Ik vind het vooral erg mooi om de leerlingen vanaf 0 op te leiden tot volwaardige verkeersdeelnemers.

Daarnaast verzorg ik ook de theorie avonden. Vooral de afwisseling maakt het werk zo leuk!

Mijn pluspunten: Lief, zorgzaam, geduldig, strever en gek op dieren.

Mijn minpunten: Eigenwijs.