Ruud Kortekaas

"Ik kijk nors, maar ben best gezellig"

Hallo, mijn naam is Ruud Kortekaas, geboren op 24-09-1963 in Heerhugowaard. Ik woon ongeveer 24 jaar in de provincie Groningen. Eerst in Siddeburen en nu in Termunten. Ik woon samen met Margôt van Kuik en een heleboel dieren. Onder andere schapen, geiten, hond, vogels etc.

Op mijn 17e ben ik in dienst gegaan als technisch specialist voor een periode van 6 jaar. Ik heb daar het vak chauffeur geleerd. Sindsdien heb ik als chauffeur gewerkt voor van Gend en Loos, Rendac en 14 jaar bij Koopman autotransport.

Na al die jaren chauffeur geweest te zijn was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik besloot mijn lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan, rij instructeur met een eigen auto! In oktober 2015 ben ik gestart met studeren voor mijn bevoegdheidspas waarvoor ik op 22 juli 2016 geslaagd ben.

En nu is het zover, onze eigen autorijschool, Rijschool Ruud!

Naast het lesgeven heb ik in tussentijd ook mijn bevoegdheid gehaald voor mijn C, CE, BE en T.

Dit betekent dat Ruud ook de cursus voor BE (aanhangwagen) voor u verzorgd.

In het begin gaf ik nog 2 dagen in de week les op de vrachtwagen en trekker bij een collega rijschool, later werd dit nog 1 dag en inmiddels hebben we zelf een Iveco Daily en geef ik daar ook les op voor het C1 rijbewijs, dit is eigenlijk kleine vrachtauto, camper, ambulance medewerker.

Natuurlijk zal ik regelmatig cursussen blijven volgen voor het behouden van mijn bevoegdheidspas en om tevens zo breed mogelijk inzetbaar te kunnen zijn.

Vanaf nu sta ik klaar met mijn Ford Kuga en de Ford Fiesta om jullie te begeleiden naar een geslaagd resultaat!

Mijn pluspunten: Zeer veel ervaring op de weg, rustig, vooruit ziende blik, grapjes op zijn tijd, goed gesprek, serieus.

Mijn minpunten: Kijk nors maar ben niet nors/boos (integendeel), beetje eigenwijs, laatste woord willen hebben.

Ik zie het als een uitdaging om leerlingen te begeleiden naar een geslaagd resultaat!

Denk je zelf dat je een moeilijke leerling bent? Bij mij ben je van harte welkom!

Neem de proef op de som en schrijf je nu in voor een proefles.