Theorie

JE THEORIE DIE HAAL JE BIJ RIJSCHOOL RUUD

Ook voor theorie lessen ben je aan het juiste adres bij rijschool Ruud.

Omdat wij als rijschool de theorie een zeer belangrijk onderdeel van je rij-opleiding vinden, geven we zelf theorie les.

In deze drukke periode na corona  is ons beleid dat je eerst je theorie haalt, voordat je start met lessen.

Zit het wat tegen met je theorie of lopen de wachttijden bij het CBR onverhoopt weer op, gaat dit niet ten koste van je rijlessen, het zou immers jammer zijn als je al door je lessen bent en niet kunt afrijden omdat je theorie niet op orde is, om dit te voorkomen dus eerst theorie en dan praktijk. Een bijkomend groot voordeel is dat je al op de hoogte bent van de verkeersregels op het moment dat je in de auto stapt.

 

In deze mooie theorie box zitten de boeken “wegwijzer in het verkeer personenauto “ en “1020 oefenvragen” en daarbij krijg je van ons een kaartje cadeau met 250 online credits ( hiermee kun je online 250 examenvragen GRATIS oefenen).

Deze online credits zijn daarna ook te koop bij Rijschool Ruud per 500 óf per 1000 credits.

Bij de meeste pakketten zitten de theorieavonden er gratis bij in, dit als extra service voor onze leerlingen en omdat wij van mening zijn dat theorie erg belangrijk is.

Heb je toevallig voor een pakket zonder theorie gekozen, ben je evengoed zeer welkom; dan vragen wij een kleine vergoeding van € 7,50 per avond.

 

Boeken te koop:

– Verkeerstheorie personenauto, zowel nederlands als engels
– Pakket theorie en praktijk (1020 vragen)
– Wegwijzer in het verkeer personenauto
– Examentraining cd-rom auto
– Daisy-luisterboek verkeerstheorie
– Pakket verkeerstheorie (1020 vragen)
– Theorieboekje E achter B

Vraag ons gerust naar bijbehorende tarieven.

Hulp nodig?

Geen probleem Ruud en Margôt helpen je graag met je theorie.

Theorielokaal

Toen we in 2016 gestart zijn met de rijschool, boden we ook hulp bij de theorie……gezellig met zijn alle aan de keukentafel, inmiddels hebben we achter de boerderij een prachtig leslokaal weten te realiseren….Dus vanaf heden worden in dit leslokaal de theorieavonden gegeven; en wel op de maandagavonden: de inloop is om kwart over 7, dan wachten we buiten even tot iedereen er is, dan om half 8 gaan we naar binnen en starten met een kopje koffie of thee en dan startten we met de les tot ongeveer half 10. Momenteel verzorgt Margôt de theorielessen . Stapsgewijs gaan we met de leerlingen door het theorieboek, is er veel ruimte om proefexamens te oefenen en vragen te stellen en zo ben je in een week of  8 klaar om theorie examen te gaan doen. Tijdens de lessen kijkt Margôt hoe een leerling/kandidaat het doet met theorieles en kan dan een goed advies geven over welk theorie-examen bij een ieder past, vaak is dat een gewoon theorie examen, maar soms een examen met extra tijd, bv als iemand de vragen te snel of niet goed leest of misschien dyslectisch is. Daarnaast zijn er ook mondelinge theorie examens, alleen te boeken door de rijschool, maar ook dat kan een advies zijn, omdat we graag de route kiezen die bij jou past!

Naast de theorieavonden, wordt er ook vaak in de lesauto aandacht besteed aan de theorie/ verkeersregels; denk bijvoorbeeld maar eens aan de voorrangsregels….en zo sluit alles mooi op elkaar aan, waardoor je in de loop van je rijopleiding jezelf kunt ontwikkelen tot een veilige verkeersdeelnemer.

Naast dat wij theorieboeken te koop hebben kan je bij ons ook je theorieboeken lenen. Dat scheelt je mooi weer wat geld! Rijschool Ruud vraagt enkel een borg wanneer je theorieboeken wilt lenen.