Cursussen

Onze Cursussen

Naast dat Rijschool Ruud de theorieavonden/lessen verzorgd voor onze leerlingen, geven wij nog meer cursussen:

OPFRISCURSUS

Juist voor alle mensen die al enige tijd hun rijbewijs hebben is het goed om de verkeersregels weer eens even op te frissen.

Er zijn in de loop der jaren heel wat nieuwe borden en regeltjes bijgekomen waar wij U graag van op de hoogte brengen. Ruud kan dit leuk en boeiend vertellen en Margôt ondersteund dit met een mooie PowerPoint presentatie.

Deze cursus bestaat uit 2 avonden, waarin alle nieuwe verkeersregels aan bod komen.

Uiteraard word er deze avonden koffie en thee geschonken, met een plakje cake erbij.

Hierbij krijgt U een mooie box; met o.a. het boekje “” vernieuwde verkeersregels” en een kortingsbon voor een opfris les bij Rijschool Ruud, zo kunt u even kijken en ervaren of U nog goed achter het stuur zit.

Al met al een leuke cursus, die zelfs bij voldoende deelname(van minimaal 10 personen) in overleg ook op locatie gegeven kan worden.

Vraag ons gerust vrijblijvend om informatie !!

COACHEN (2TODRIVE)

Binnenkort gaan we ook starten met een avond voor de ouders van de leerlingen die al met 17 jaar (2todrive) hun rijbewijs mogen halen.

Op deze avond geven wij U graag wat tips en trucs ; hoe om te gaan met u zoon/dochter/ bonus zoon/bonusdochter/ kleinkind/…… die U mag coachen…….. ze hebben hun rijbewijs immers niet voor niks gehaald.

Deze avond zullen ook de DON’T (wat vooral NIET te doen) aan bod komen.

Zodra er meer bekend is zullen wij dat hier gaan vermelden, maar informeer tot die tijd gerust naar de mogelijkheden.

Eén van de mogelijkheden is dat U , als (bonus)ouder/verzorger een keer een les meerijd, zo kunt U zelf zien wat ze allemaal al kunnen en kan de instructeur ook in de praktijk voorbeelden geven van wat wel en niet te doen en hoe te coachen.

Dit is een pagina die in ontwikkeling zal blijven en zeker de moeite waard is af en toe eens even te checken, want er zijn nog meer leuke ideeën in ontwikkeling voor leuke cursussen.